IMG_0395.JPG
Herregud vad tiden går fort! Redan November och julen är inte långt borta. Jag har ett sug efter att ta fram julpyntet redan, äta saffransbullar och julmust men ska försöka att hålla mig ett tag till.

Julklappar bör man däremot vara tidigt ute med att köpa, det blir oftast billigare och man har mer tid till att planera inköpen. Jag ska sätta ihop en liten önskelista snart, men innan dess tänkte jag ge er lite julklappstips.

Först och främst så tycker jag att man ska be om en önskelista från de som ska ha julklappar, man behöver nödvändigtvis inte ge något på listan men det kan ge ett hum om vad personen uppskattar.

Parfym tror jag funkar att ge de flesta, en gemensam upplevelse är perfekt till sin partner eller om man känner att man spenderat för lite tid med någon man tycker om, myskläder är också trevligt att få på julen, en gosig morgonrock eller pyjamas, även godsaker är bra men inte för alla, och vem blir inte glad för en dyr teknikpryl!

Jag brukar ha svårt att hitta på större saker att ge så det brukar bli presentförpackningar eller korgar inslagna i cellofan, fulla med små, fina saker. Sånt uppskattar jag själv att få, men alla tycker inte om små, fina saker tyvärr.

Bättre tips hittar ni på hittajulklappar.se .

Du kanske även gillar