image

Ni får ursäkta mitt usla bloggande men jag har gått och blivit sjuk, förmodligen smittad av min morsa, men oavsett vem jag väljer att skylla på så mår jag skräp.

Har haft migrän sen igår och nu är mina migränsprutor slut vilket är en katastrof! Får se om jag kan få receptet förnyat så fort som möjligt.

Trots att jag mår som jag gör så begav vi oss ner på stan för att fira älsklingens födelsedag. Churchills var första alternativet, men deras fläkt var trasig och därför serverades ingen mat. Trist.

Sen försökte vi med några andra ställen men där var det fullt, så det fick bli O’Learys. Då jag var och spände tandställningen igår så fick jag ta något lättuggat, lax och bakad potatis medan älsklingen åt en saftig entrecote 🙂

Handlade mat och hämtade ut några julklappar som kommit på posten, sen åkte vi hem och jag däckade på sängen. Har djävulskt ont i magen, huvudet och fryser trots tjockt duntäcke och filtar. Bra att det blev innan juldagarna ändå. Ska fixas en del med mat och sånt och då vill man inte vara sjuk…

Du kanske även gillar