140526-01

Det här var verkligen en toppen sommar blogbag, full med spännande produkter att testa!

Brun utan sol mousse för kroppen från Apoliva – 150 ml och parfymerad, går snabbt in i huden och bygger gradvis upp en gyllene och naturlig färg. Hoppas att jag får till det jämnt nu, det blir alltid fel när jag använder BUS-produkter. Gradvis färg kanske är det jag alltid borde använt. Får se om jag blir brunare i sommar även utan sol 🙂

Shower gel från Neutral – Mild och kan användas varje dag på känslig hud. Fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen. Det är lite tråkigt att den inte doftar något men det är bra för min hud som är känslig och inte tål vissa ämnen.

LSHP mealbar från Naturdiet – en bar med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll. Den är perfekt som mellanmål, när man är på språng. Berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler, Bara 1 gram socker och 14 gram protein per bar. En bar ger 190 kcal. Den här har jag testat förut och jag gillar den även om den är ganska torr jämför med t ex. Goodlife bar.

Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures – dinosaurier får åter liv i detta 3D-äventyr och biopubliken får för första gången i historien verkligen se och känna hur det var när dinosaurier regerade på jorden för 65 miljoner år sedan. En familjefilm som tyvärr är lite för barnslig för att ens kunna uppskattas av den störta dinosaurieälskaren. Jag tycker det är löjligt när de ger dinosaurierna moderna värderingar och uttryck. Hade varit bättre utan röstskådespeleriet.

Sheer botanical läppstift från Yves Rocher – Ett läppstift som ger oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg. Tack vare den lättapplicerade och semitransparenta formulan ser även mörkaste nyanserna naturligt lätta ut. Finns i 12 underbara färger. Det är verkligen knallrött och häftigt. Kanske inte den snyggaste färgen på mig, men jag använder det mer än gärna. Kanske kommer en bild på det också 😉

X-travital kvinna med tiggarnöt – En ört som främjar kvinnans lust, innehåller också soja, lignaner från linfrö, kalcium och vitamin D. X-travital kvinna ska inte ätas under graviditet eller amning. Jag behöver snarare lustdämpning om man ska gå efter vad min älskling orkar med, men det är bra som kosttillskott.

Naturligt gott vitamingodis från Yves Rocher –  Vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel. Väldigt trevliga vitamingodisar. Jag gillar att de är mjuka men ändå sega.

Ingefära mot åksjuka från Acrilex – Sugtabletter med ingefära som ska hjälpa mot åksjuka utan att ge en dåsighet. De ska vara välsmakande och såklart ta bort illamående under resan. Då jag tenderar till att bli åksjuk när jag sitter i baksätet av bilen och inte ser vägen så bra, så är det här en skänk från ovan. Tyvärr ska man ta väldigt många tabletter per resa och det finns bara 25 st i burken. Det räcker inte till många resor.

Träningsstrumpor från Ullmax – För träning med mjuk känsla och mycket god passform. Materialet är bambu och det tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tunn frottéförstärkning i sulan. Träningsstrumporna som kommer användas i Vår Ruset. Hoppas att de är lika bra som de verkar!

Vattenflaska i plast från Ullmax – Rymmer 750 ml vätska och har skruvkork med pushpull-kapsyl. Alltid bra med en stor vattenflaska. Den här tar jag med till gymmet i sommar, bra att ha när man solar också och behöver vätska.

Tack Loppi för att jag fick testa även denna Blogbag!

Du kanske även gillar