Nu var det lite väl lång väntetid för att berätta om vad jag gjorde igår kanske 🙂

Jag var hos en plastikkirurg på en konsultation om näsplastik! Det blir äntligen av! Jag har lärt mig att älska mycket med hur jag ser ut, trots en del skavanker (många av er vet nog hur det är med sånt), men jag har aldrig och kommer aldrig att trivas med min näsa. Det är inget stort ingrepp utan enbart brosket på nästippen som ska mejslas bort så att jag får en rakare och mer distinkt näsa. Potatisnäsa är inte för alla helt enkelt.

Idag var en besvärlig dag dock. Var hos tandläkaren och lagade ett hål i en visdomstand. Först ville de dra ut den men jag vägrar att dra ut något som inte har fått åtminstone en chans först. Det var inte så värst svårt att laga heller 🙂 Lite ont i underkäken har jag nu ändå då jag fick vinkla den för att hon skulle komma åt.

Sen hängde jag med morsan på dagen och var trött, hungrig och hade ont så jag var minst sagt lättirriterad. Rök ihop med henne över skitsaker och när jag kom hem så somnade jag för att jag var så trött.

Fick hem några vinster från två instagramtävligar nu i veckan. Ett jättefint x-mas set från Sagaform (187 kr) och en lotion från Elizabeth Arden PRO (795 kr). Vill ha en extra kopp till min älskling så får se om jag beställer en nu i helgen. Så sött!

Du kanske även gillar