Jag älskar fötter! Det skäms jag verkligen inte för heller, det är något härligt med väl omhändertagna fötter – för nu pratar jag inte om smutsiga, ovårdade fossingar med oklippta tånaglar och hårda fotsulor. Nej, mjuka lena fötter ska det vara. Jag älskar att få fotmassage och är inte ett dugg kittlig så för mig är fotvård A och O.

Stort tack till SheSocial och deras samarbetspartner CCS Beauty Care som skickade mig det här VIP-kitet med produkter för att antingen få de här fina fötterna jag pratat om eller för att hålla dom fina. Vet att det är lätt att få smutsiga fötter nu när man gillar att gå barfota eller i sandaler på sommaren, men det tar inte lång stund att ordna en hemmapedikyr med fotbad.

Med CCS Foot Bath kan man enkelt få till ett skummande och rengörande fotbad, med Foot Scrub får du till en effektiv peeling, Mjuka Fötter tar bort förhårdnader på ett lätt sätt och Foot Cream smörjer man in för att återfukta och för att hålla fötterna lena och fina. För trötta fötter är det Cleansing Foot Bath som gäller, uppiggande och välgörande. Ta hand om era fötter nu!

Vill ni vinna lyxiga goodiebagsfrån CCS så tycker jag att ni ska vara med och tävla på Reddvilles gästblogg.

Du kanske även gillar