140531-11
Mmmm, tonfisksallad.

Fan! Ja, jag svär nu för jag känner mig riktigt låg. Jag är inne i en sån där period idag, då jag är övernaturligt hungrig. Jag går runt och är hungrig trots att jag ätit mig mätt på middagen och fått i mig lite frukt efteråt. Trots det så vill jag bara ha mer mat. Inte godis eller choklad som man kan tänka sig, utan jag har ett sug efter riktig mat. Sug efter knäckebröd! Då är det illa kan jag lova. Varför ska jag få sådana konstiga känningar för mitt i natten?

När jag var liten så var jag på Huddinges överviktsenhet och jag har papper på där det står att jag inte hade någon mättnadskänsla. Jag har alltså svart på vitt att jag kunde äta hur mycket som helst utan att bli nöjd. Just så känns det nu även fast jag inte har stoppat i mig så mycket efter middagen – erkänner att jag mumsade i mig en bar med dadlar, nötter och kanel precis. Men jag blev förstås inte nöjd trots att det är en matig bar.

Det känns som om jag är sugen på grönsaker, vad som helst egentligen. Kanske ska ta och dricka en kopp te eller nåt. Har testat att dricka tre glas vatten men utan resultat. Får ta och sova snart så slipper jag suget. Det är nästan bästa botemedlet. Sova och sen äta vid rätt tider.

Du kanske även gillar