image

Ja, det är sant. Många har misstänkt det, men det är först nu jag officiellt bekräftar det. Jag är besatt av hörlurar. In-ear, slutna, headset, trådlösa, budget, dyra, exklusiva, alla sorters hörlurar. Vissa samlar på skor, väskor eller andra accessoarer. Jag samlar på hörlurar! 

Jag har alltid två par hörlurar med mig i handväskan var jag än går, då jag behöver musik för att inte tappa suget när jag är ute och går/motionerar/stressar i city.

image

Det viktigaste för mig är att lurarna är kompatibla med min iPhone 6 då jag använder Spotify varje dag och att kunna byta låt eller justera volymen utan att ta upp telefonen är en bekvämlighet jag har vant mig vid 🙂 De vita ovan kommer jag möjligtvis att klicka hem inom kort, modellen heter KLANG och är från Sudio samt kommer i flera färger. Just de vita passar bäst ihop med min guld/vita iPhone och ser precis som telefonen lite lyxiga ut. Helt i min smak det vill säga 😉

När ni efter att ha skaffat ett par bra lurar (om ni inte redan äger ett par)så kan jag dela med mig av min nuvarande playlist på Spotify, då jag ska börja sätta ihop en ny snart: I’m All We Need.

Är ni också, precis som jag, riktiga tekniknördar så hittar ni fler lyxiga prylar hos Rabble teknik & prylar och accessoarer.

Du kanske även gillar