bokfrukost

Det regnar ute nu och det smattrar verkligen högt mot fönsterrutorna vilket är så mysigt! Har krupit in under täcket och vet inte om jag ska sova eller kolla på någon tv-serie, så jag skriver om bokfrukosten tills jag har bestämt mig.

Åkte som ni vet in väldigt tidigt till Stockholm från Uppsala och promenerade till Plattan där vi blev insläppta precis intill Designtorget. Frukosten hölls på Rum för Barn i Kulturhuset på fjärde våningen och jag var bland de första så jag fick samtala lite kort om kaffe med Martin Svensson (författare, men även artist) och gå runt i det sötaste lilla biblioteket jag sett. Tänk om alla bibliotek var såhär mysiga, då hade jag gått dit och läst alla mina böcker!

Vi bjöds på goda mackor, fruktsallad och kaffe så jag hann vakna till liv innan presentationen av höstens böcker från B. Wahlströms. Jag skriver mer om den på min bokblogg, men det jag ser fram emot att läsa är bland annat Askfödd, Jag och Earl och tjejen som dör, Röta, Kråkviskaren samt boken vi fick med oss hem, första boken i Lockwood & Co.serien.

Du kanske även gillar