150811-01

Den här dagen blev det lite för mycket för mig, jag gick upp tidigt efter att ha sovit dåligt, åkte till Studievägledaren och gjorde klart min studieplan. Tre år kommer det att ta innan jag är klar. Det var väntat.

Sen följde jag med morsan på en shoppingrunda trots att jag var dödstrött, vilket tog några timmar. Väl hemma igen så prövade jag några kläder jag köpt på Lindex REA (halva reapriset) och de var fina och sköna (blå och rosa klänningar och en kort vit kofta) sen la jag mig på sängen och somnade. Vaknade nu efter några timmar och får ta och göra lite mat.

Fick ett tips av Emilia om ett jobb som jag skulle ha ringt om idag, hoppas att det går bra att ringa imorgon också. Vore bra med ett enklare jobb vid sidan av studierna i höst.

Imorgon är det dags för dermatologen som förhoppningsvis ger mig bättre medicin mot min akne som aldrig blir riktigt bra. Är så less på finnar som bara ligger och gror under huden och gör ont – de lägger sig aldrig! Och då petar jag inte på skiten heller. Helt värdelöst och man vill knappt gå ut och visa sig om man inte lagt på tre lager smink vilket bara är sämre för huden.

Du kanske även gillar