image

Det är därför jag inte har bloggat nu på ett tag, det blev lite för mycket Jag, Jag, JAG! Men nu är jag tillbaka igen som om inget har hänt. Vilket stämmer eftersom inget nytt har hänt i huvud taget.

Fast jag har gjort lite saker i veckan. Var och käkade med min manliga väninna Walle i Gamla stan vilket var mycket trevligt och maten var god (samt kostade knappt något – Groupon!)

Sen fixade jag ny mejladress och domännamn åt föräldrarnas företag, orkade inte göra en proffsig hemsida men det kommer att bli av snart. www.helplat.net är adressen om ni vill betala lite extra i framtiden för att få ett jobb utfört av bästa plåtslagaren – pappsen.

Jag och min surmulna men underbara älskling har assisterat hans mamma med lite flytthjälp och fixat och donat. Burit tunga möbler och monterat lite grejer. Alltid kul att fixa till, men man märker hur mycket saker man har – såg mig omkring här hemma och det är verkligen för mycket som jag har samlat på mig. Har man en herrgård så kanske det är lagom, men i en 2:a/3:a? I don’t think so…

Har även hunnit med att titta på en massa film på sistone, bland annat Big Hero 6, The Theory of Everything, The Imitation Game, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Effie Grey och Banshee Chapter.

Tycker att det är lite kul att tre av mina favoriter (heta skådespelare) var med i Hobbit; Richard Armitage, Lee Pace & Luke Evans. Räknar inte Orlando Bloom då han har tappat sin charm sen den första trilogin.

Förutom allt detta så har jag hunnit med att kolla in några jobb jag tänkte söka till, samt nästan spelat klart Bioshock Infinite – som jag älskar. Jag är dock en trophy-hunter och då tar det lite längre tid att spela igenom spelet. Samlar på mig alla voxophones, alla vigor samt tittar i alla kinetoscopes och telescopes. Plus använder alla vapen ett visst antal gånger. Mycket jobb men jag funderar även på att köra om hela spelet på jobbigaste svårighetsnivån 1999-mode. Känns som om det är lite slöseri med tid, då det finns så mycket bra spel ute nu förstås…

Du kanske även gillar