julkalendern2015-22

I dagens lucka så kan du vinna ännu en pocketbok av Simona Ahrnsted samt en väldoftande parfym, DKNY Be delicious 7ml. EdP.

Boken “En enda natt” handlar om Natalia de la Grip, som är rikemansdottern som föddes med alla de rätta förutsättningarna och familjebanden. Hon är dotter till Investums ägare och själv aktiv inom Sveriges finanselit. Men hon saknar kärleken, och känner sig heller aldrig tillräcklig i familjens ögon. Hon är bara en fin liten flicka, och som sådan bör man låta männen styra och ställa, något Natalia inte är beredd att hålla med om. Inte heller hennes väninna Åsa Bjelke låter sig hunsas, och tillsammans stöttar de varandra i en mansdominerad värld.

David Hammar är en uppkomling. På några år har han blivit en stenrik riskkapitalist och han har bara ett mål i siktet: att köpa upp och stycka det svenska flaggskeppet Investum. I bakgrunden lurar personliga motiv, så som hämnd för handlingar begångna under åren på internatskola, men också prestige. David Hammar vill visa att han duger. Han letar efter Investums svaga länk och har siktat in sig på Natalia. Men när de väl träffas utvecklas deras relation till något helt annat är David hade förväntat sig. Han faller handlöst för Natalia, men kan deras kärlek klara de stormar som håller på att blåsa upp då det drar ihop sig till krig på den svenska finansmarknaden?

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Tipsa om en riktigt bra bok du har läst. Svara i en kommentar.

FÖR EN EXTRA VINSTCHANS:

+ Dela inlägget på facebook eller på din blogg / Följ Deliquate.se på Bloglovin’.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 24:e december. Vinnarna presenteras efter jul. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Du kanske även gillar