home-02

För er som älskar att bygga egna hus i spel som The Sims men planerar att bygga sitt egna, riktiga hus i framtiden så kan jag rekommendera movehome.se.

Ni anar inte hur gärna jag hade velat ha ett eget hus i utkanten av en skog någonstans nära Stockholm eller Uppsala, det är verkligen drömmen att få bygga det själv också. Jag hade valt att ha ett grått hus, med det viktigaste; balkong och badkar som vi har i lägenheten nu. Två våningar vore också underbart då jag inte längre gillar att sova på markplan av någon anledning. Nu är mitt drömhus lite väl stort för två personer och några katter i framtiden, men man kan ju alltid hyra ut rum på bottenvåningen och ha övervåningen själv – så kan man tjäna pengar på sitt boende.

Det hela går till så att man surfar in på deras sida, väljer en husmodell som man vill börja med, sen går man steg för steg igenom hela huset och väljer hur det ska se ut på utsidan, insidan, golv, kakel, kök, dörrar och mycket mer. Man får se den totala kostnaden direkt så att man inte går över sin budget och vill man så kan man spara projektet och komma tillbaka igen efter att man fått alla lån godkända och det är dags att kontakta säljaren. Det gäller bara att ha en tomt redo så hjälper de till med resten då de tar fullt ansvar för hela bygget (totalentreprenad.) Delarna till huset tillverkas i Småland och monteras ihop på plats av hantverkarna. Det tar knappt ett år innan man kan flytta in i sitt drömhus! Smidigt!

Just mitt hus gick på 2,7 miljoner så jag får drömma lite till innan det blir dags för inflytt, men har ni möjlighet att genomföra detta så slå till direkt!

Du kanske även gillar