image

Igår tog jag “lyxtåget” SJ Regional till Stockholm där jag unnade mig en latte och sedan tog en promenad i regnet bort till Biograf Park på Sturegatan. Warner Bros. Pictures och Petré Event förhandsvisade nämligen filmen Run All Night för oss filmintresserade och det var väldigt mycket folk i salongen. Träffade trevliga Nina igen som skulle ha en mysig filmkväll ihop med sin man och en vän.

Själv fick jag med mig Walle på bion och vi satt som vanligt på våra stammisplatser på rad 12 längst ut på kanten. Det blev inget biogodis för mig, men en gratis popcornmeny hade jag lyckats samla ihop till, så mumsade popcorn under filmen. En film som var väldigt bra för att vara en rätt klassisk actionrulle, alltså spännande men väldigt förutsägbart.

Joel Kinnaman kändes helt okej som son till Liam Neesons karaktär, man tänkte knappt på att han var svensk efter ett tag. Jag gillade filmen även om det har blivit lite väl många actionrullar i liknande stil för Neeson, jag tycker nog bäst om honom i kilt 🙂

Tack för en trevlig biokväll!

Du kanske även gillar