Lotta

Har varit helt slut i kroppen efter torsdagen, då jag gick upp tidigt och drog till gymmet. Där körde jag mitt helkroppspass och jag tog nog i lite för mycket för mina ben var som spaghetti när jag skulle cykla uppför backen på vägen hem. Lyckades ta mig hem och gjorde mig klar för kvällen då jag skulle åka in till Stockholm för att gå på en skönhetskväll med Inspiration My Home.

Det var en lång kväll och jag sov inte så bra på natten. På fredagen åkte jag tidigt på morgonen in till stan och hämtade en produkt jag ska testa, åkte hemåt och skulle sedan iväg igen för att utföra några uppgifter som ägarombud på Coop. Walle hängde med till Uppsala där vi cyklade runt och geocachade till det var mörkt.

Åt en god köttbit i Sommarro och rullade sen hemåt helt mörbultad efter de här två dagarna. Träningsvärken nu på lördagen var hemsk, kan knappt böja mig, så jag måste ta det lite lugnare i början. Det är lättare sagt än gjort 🙂 Annars har jag inte gjort mycket annat än att försöka laga bloggen som jag råkade sabbotera med ett knapptryck – jag har ju modifierat temat på bloggen ganska rejält och när temat uppdaterades så försvann allt jag gjort. Hade glömt att skapa en backup av det senaste så fick göra om precis allt. Behöver finjustera lite till, men nu ser det helt okej ut. Så trööött den här veckan, ni anar inte hur dåligt jag mår av all stress…
image

Den här vinkeln är ju bara så otroligt sexig, konstigt att inte fler bloggare visar upp sin bästa sida såhär 🙂

Du kanske även gillar