tangentbord

Idag är en sån där dag. En dag då jag bara vill sitta hemma och mysa framför en skärm eller en bok. MEN, nu har jag lovat mig själv att träna och då är det bara att åka iväg även fast jag är seg. Känns bara som om jag inte kommer någon vart med träningen, det blir för monotont, att gå och springa på löpbandet är så urbota tråkigt. Det enda som är kul är att styrketräna och det ska jag inte göra alltför mycket av då min kropp ska fokusera på att bränna kalorier och inte bygga muskler.

Är säkert något fel på min kropp för jag bränner inte mer bara för att jag styrketränar. Det enda som fungerar är att köra kondition och äta minimalt. Så himla tråkigt! Jag vill inte kompromissa med maten ju. Svårt att köra LCHF då jag inte är förtjust i fet mat, 5:2 var psykiskt påfrestande och gjorde träningen svårare, och att dra ner på portionerna gör mig ännu mer seg. Samt att räkna kalorier gör mig manisk – äter knappt någonting.

Sen är jag inte tillräckligt tjock för att göra en magoperation som skulle underlätta allt något enormt – vilket jag även kallar fusk. Jag måste ju gå ner i vikt för min hälsas skull. SUCK!

Kommer köra mitt vanliga pass på gymmet idag ändå, även om det är tråkigt, men jag behöver ändra på det snart så att det blir kul att träna igen.

Du kanske även gillar