image

Förutom att jag kollade på forsränningen online så tog vi det lugnt på Valborg. Först cyklade jag iväg på älsklingens cykel och pumpade däcken på den borta vid Statoil. Med den hämtade jag sedan vår nya skrivare på Ica SAMköp dit den hade kommit.

På kvällen så cyklade vi ut till Gamlisgrillen och åt veckans onyttiga. Det blev en alkoholfri dag med en pizza och Loka. Det var riktigt mysigt då vi var nästan ensamma på grillen tills det var dags för brasan, då strömmade folk in för att äta. Skönt att vi var klara vid det laget.

Jäklar vilken fart det var på brasan, eller kasen som älsklingen kallar den, den brann fortare än någonsin. Det blåste något enormt och det var inte bra för öronen kan jag lova. Efter ett tag började fyrverkerierna och vi stod uppe på kullarna och vinden blåste i vår riktning, så att det kändes som om de sköt dem rakt på oss. Det var med skräckblandad förtjusning som vi såg på spektaklet. Vi fick bra med motion den här kvällen också. Cyklade via Röbo hem genom skog och fält, vilket var svårt då hälften inte är upplyst och folk vandrade hemåt utan reflexer.

Tycker för övrigt att reflexer borde vara obligatoriskt när man är ute på nätterna. Tror inte att jag har någon på min jacka just nu så det måste jag skaffa omgående. Älsklingen har varken lampa eller fungerande reflexer (de dör efter en viss tid) så hoppas att han fixar det snart också.

Håll utkik på bloggen nu klockan 17 för ett tidsinställt inlägg om något av det bästa jag vet 😉

Du kanske även gillar