150405-01

Det är Söndag och vi har redan nått veckans slut. Vad tiden har gått fort! Påsken flög förbi tack och lov, jag gillar inte helgdagar då allting stannar upp – något jag skrivit om tidigare. I fredags så var det lite av en släktträff ute i Ekskogen och jag ska sätta mig och fixa till bilderna från dagen nu snart.

Jag fick ett par lurar av min faster när jag hjälpte till med TV:n och datorn. Det var svårt att jobba med en så pass seg dator som fortfarande kör XP och som tar 10 minuter på sig att ladda en hemsida, så jag kunde inte söka efter lösningen på problemet online men vet nu hur det ska fixas.

Igår blev det inte mycket till myslördag så vi byter söndagen mot lördagen och har det ikväll istället. Jag har känt mig smått hängig hela dagen och mest legat under en filt på sängen med min laptop och en massa tv-serier (Once Upon a Time, Better Call Saul och Vikings.)

Imorgon så tänkte jag fira min födelsedag lite i förväg med familjen i Sollentuna och på tisdag ska jag klippa mig, efter det blir det bio med Rabble som bjuder in till filmen The Duff. På min födelsedag, den 9:e, så tänkte jag gå ut och äta med älsklingen på något mysigt ställe och kolla på någon film ihop. Annars har jag inte mycket inplanerat i veckan 😉

Du kanske även gillar