image

Vilken otroligt jobbig dag det var igår tack vare den hemska solen och värmen. Jag föredrar när det är sådär svalt och skönt när solen skiner och det fläktar när det blåser. Trots det – i mitt tycke – dåliga vädret, så blev det en liten utflykt med bilen. Vi åkte till Blomsterlandet och köpte jord och växter till balkongen. Vad det blev får ni se senare 😉

image

Sen kunde vi inte låta bli att styra bilen mot Gränby och öster om E4:an där American Steakhouse Burgers håller till. Efter Matgeeks recension så har vi velat åka dit och se om de är bättre än Dylan´s Grill – en annan foodtruck. De var kort på personal idag då två var sjuka, men klart man väntar lite på bra mat!

image

Jag tog en Texas 100g medan han åt en Minnesota 200g. Brödet var verkligen gott och köttet var så saftigt och smälte nästan i munnen. Till detta så fanns det pommes med chipotlemajonäs och några var av sötpotatis vilket jag testade och det var så gott! Tack vare min magsäcksoperation så klarade jag bara att ta några tuggor innan det var fullt i magen, men älsklingen åt med glädje upp en del av min burgare.

Rekommenderar verkligen dessa burgare om ni har vägarna förbi Uppsala, de finns på Vaksala Fridhem 40 och har öppet onsdag till söndag. Tiderna finns på deras facebooksida.

Du kanske även gillar