Mall of Scandinavia
Gårdagen spenderade jag på Mall of Scandinavia i sällskap av Walle. Vi hade bokat biljetter till att se Fantastic Beasts and where to find them även om han knappt läst eller sett något av J.K. Rowling. Jag tror bestämt att jag kommer att skriva en kortare recension om filmen senare 😉

Råkade glida in på Disney-store givetvis och köpte lite smått och gott som ni får se senare. Det blev även ett nytt inköp av Ginas Molly-jeans som jag älskar över allt annat! Har nu två Molly i L som jag använder oftast och ungefär fem i XL som jag måste gå och dra upp stup i kvarten då de är för stora numera. Annars så gick vi inte runt så mycket, köpte några donuts och en tomtelatte innan bion som började kl 18:15. Lagom tid för mig som jobbar idag.

På tal om jobbet så trodde jag inte att jag skulle orka idag då jag vaknade med migrän. Tog snabbt en zomig vid 7 och sov lite till innan jag slet mig upp och åkte iväg. Nu till lunch så mår jag bättre, men det var verkligen zombievarning på mig i morse. Tur att det gick över femhörning gången annars hade jag fått åka hem igen.

Du kanske även gillar