160904-03 160904-04

Kom hem för inte så länge sedan och slängde mig direkt i sängen där jag nu ligger och myser under täcket. Jag fick en hel del gjort på jobbet idag och det är kul att jag nästan har varit helt felfri med mina inmatningar sedan jag började digitalisera kyrkböckerna. Chefen lät ganska förvånad. Vet inte om det är positivt eller negativt, men jag tycker att det är ganska kul att hålla på med så då blir det lätt att göra.

Jag ljög förresten precis när jag sa att jag hoppade direkt i sängen, det gjorde jag inte alls! Jag var ute med en massa sopor och ställde ner lite grejer i förrådet innan dess. Det är skönt att få lite ordning och älsklingen hade både dammsugit och fixat i ordning hemma vilket jag blev riktigt glad över! ❤

I helgen så passade jag på att baka förra månadens recept i Bakboxen som ni kan se. Det lät verkligen gott med en (glutenfri) Moccacheesecake med kladdkakebotten och chokladflarn, men tyvärr så var det en sån man måste ha i frysen för att den ska stelna. Jag tycker inte alls om den sortens cheesecake och botten var på tok för mastig istället för lättäten som den brukar vara när man gör en cheesecake. Den vita chokladganachen ovanpå blev god och flarnen var också trevliga, men cheesecakeglass är inget för mig. Hoppas att det blir varma bakverk framöver nu när vi går mot vinter och allt.

Trots att jag inte tyckte om resultatet så var den kul att baka – vilket är anledningen till varför jag prenumererar på den lilla bakboxen.

Du kanske även gillar