Lotta Mattsson Fröjd
Gillar ni som läser egobilder? Alltså selfies eller självporträtt som jag föredrar att kalla det. Jag tar så få sådana jämfört med andra bloggare så undrar lite vad ni föredrar att se 🙂

Jag tog bilderna i förrgår när jag var nere på stan. Jag hade en tung känsla i huvudet hela dagen, kände mig trött och blev varse om att min migrän, ilska och problem med magen allt var mensens fel. Hormoner… Fy fan. TMI (too much information): Jag har ingen regelbunden cykel längre sedan jag bytte minipiller till ett annat märke. Samma verksamma ämne? Ja tjena! Biverkningarna är inte ens desamma på de olika märkena. Lita aldrig på en apotekare! De har många gånger sagt att det inte är något problem att byta märke på pillren, som när jag bytte märke på mina B-vitaminer. Det nya märkets tabletter är mycket större! Avskyr att svälja stora tabletter 🙁 Apoteken och posten (lite off topic) var bättre förr helt enkelt.

Min dag var verkligen lång och jobbig. Bortsett från att jag var trött så var jag tvungen att plocka upp lite saker på stan, skaffade en ny BH – nu har jag totalt tre stycken som passar min nya figur – och var även och handlade middag.

På kvällen så kom älsklingen på att han önskade sig Playstation VR i födelsedagspresent, men den fanns bara inne på Elgiganten i Täby. Jag vann ett presentkort på Elgiganten som inte fungerar online så det var därför vi var tvungna att åka dit. Äntligen har jag råd att unna honom något finare i present! Han kom hur som helst på allt det här lite över en timme innan stängning, så vi flög in i bilen och åkte i ilfart till Täby. En sak är säker: Nissan Micra ska inte köra i 110 km/h! Bilen vibrerade! Det var ren dödsångest för mig, man överlever inte en olycka i en Micra, och jag darrade som ett asplöv efter åkturen. Som tur är så fick jag skjuts till Sollentuna efteråt för att kunna gå på årets sista bokfrukost morgonen efter. Somnade som en stock, var helt slut i kroppen.

Du kanske även gillar