160711-09

Det här får bli en minihaul där jag snabbt visar upp det jag köpte i lördags. Egentligen så beställde jag några saker från Hemtex hemsida, men de slarvade med min beställning som blev pausad när de guldfärgade ljusen var slut på deras lager och glömde sedan att berätta det för mig. Så de gick långt över sin 3-6 arbetsdagar leveranstid. Därför gick jag till butiken och kollade om de hade ljusen (som man behöver om man gillar ljus fast har korkade husdjur som inte förstår sig på eld.)

Älsklingen får aldrig riktigt bestämma vad vi ska ha för påslakan i sovrummet då han enligt egen utsago inte bryr sig om sånt. Fast nu hade han faktiskt ett önskemål; något blått. Vilket jag förstår då det är en lugn och skön färg som gör sig bra i sovrum då den är ganska sval och det behöver vi nu på sommaren. Setet på bilden är percale och det är även det ett svalt tyg som inte drar åt sig hår och liknande lika mycket som exempelvis satin. Så nu har vi det blått i sovrummet!

Underläggen hamnar i köket och ljusen placerar jag ut lite varstans för att skapa en mysig känsla på kvällen. Skönt med värmeljus utan just värme på sommaren 🙂

Sen har vi postern…

160711-10

Den här Lovisa Burfitt postern alltså, i rullen, har kostat 599 kr! Så dyrt för 50×70 cm papper, men nu var den åtminstone nedsatt så den kan få pryda köksväggen framöver. Måste få tag på en ram först.

Du kanske även gillar