image

Inredning och design är något jag brinner för och vårens Formex-mässa (20-23 januari) bjuder på mycket intressanta färger och former. Jag har tidigare bara följt andra bloggare som besökt mässan, men hoppas kunna ta mig dit i år.

Formex arrangeras två gånger per år på Stockholmsmässan i Älvsjö och det är verkligen inredningsproffsens egen mässa där inredare, journalister, inköpare och vi bloggare får ta del av de senaste trenderna. Temat för våren 2016 går under namnet Nordic Kicks och fokus ligger på designarv med nya infallsvinklar.

Det är framförallt ett bra tillfälle att lyssna, lära och få inspiration, träffa och prata med olika företag och få senaste nytt inom branschen. Mässan kommer att vara full av inredningsprylar som kommer att synas i butiker framöver så det är klart att man vill vara först ut att tipsa om det. Jag har systemkameran redo för en bildfest av sällan skådat slag! Som den mat och inrednings-bloggare jag är så ser jag även fram emot att höra föreläsningar om det dukade bordet och trender inom mat.

Passade även på att ladda ner Formex-appen så att jag är förberedd inför nästa vecka. Ses vi där?

 

image

Du kanske även gillar