image image

Det har varit en lång dag för mig, det känns nästan dom om jag har varit och jobbat fast jag bara har varit fram och tillbaka mellan Uppsala och Stockholm.

Mitt största fysiska problem just nu är min rygg. Jag kan inte sitta normalt utan att det värker i nedre delen av ryggen. Under hela resan så sitter jag och vrider på mig och det enda som inte gör ont är att ligga ner. Svårt att göra det på tåget/bussen tyvärr.

Måste boka tid hos ortopeden så att vi kan kolla så att jag inte börjar få samma problem som min mamma med rygg och höfter. Viktmässigt så står jag still, så jag hoppas att det går framåt snart för att minska belastningen på ryggen. Kan jag ta mig till gymmet så kanske det hjälper att träna upp musklerna i ländryggen, men jag får ta det försiktigt.

Testade att jogga ett tag i tisdags och det gick bra, men långsamt. Hämtade ut min nummerlapp till Kungsholmen Runt tidigare idag, men är tveksam till om jag kommer orka åka in på lördag. Bussarna får inte som de ska i Uppsala på grund av någon cykeltävlingen så det blir krångligt, men får väl försöka ändå. Är för övrigt besviken på att de bara hade storlek XS-L i damstorlekarna på tröjorna man fick hos Runners Store.

Visst finns det inte supermånga kvinnliga löpare är av modell större, men XL hade varit behövligt då storleken L är som en väldigt liten M! Stackars alla tjejer som är stora utan att vara överviktiga… Jag får på mig den, men det är korvskinnsvarning och jag är sugen på att springa i den bara för att visa hur dålig deras storlekstabell är.

Jag var sugen på att be om hjälp med att hitta bra löparskor, men det var packat med folk i butiken och all personal var upptagen, så det blev inget med det 🙁

Hann med att svänga förbi minglet på Hotellet där de bjöd på drinkar och plockmat. Jag stannade kanske 5 minuter, smuttade på drinken (god, men inget för mig) och tog lite bilder. Trevligt folk, men jag var inte på humör idag. Åkte hemåt istället och ojade mig över min stackars rygg. Mår lite illa just nu och känner mig dödstrött. Ska vila mig och se om jag mår bättre snart.

Du kanske även gillar