I dagens lucka har du möjlighet att framkalla canvas av dina bilder. Materialet canvasduk har i flera år används av kända konstnärer och det börjar även bli en trend att inreda som väggdekor i hemmet. Ni kanske kommer ihåg när jag beställde ett av mina favoritmotiv för självmontering och slutresultatet blev faktiskt riktigt bra. Ett minne från i somras som betyder mycket för mig hänger nu i vårt sovrum.

Vinnaren i dagens lucka kommer att få en fotoförstoring på canvas genom canvasonline.se som är en kostnadsfri tryckeritjänst på nätet. Du hittar allt ifrån smarta tips till guider och urval av tryckerier hos dem. Genom deras verktyg, icanvas-fotoanalys kan du analysera dina bilder och se dem i sex populära fotoeffekter och mycket mer.

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

För att delta vill jag att ni besöker sajten och testar icanvas verktyget. Skulle du framkalla din bild som den är eller välja en fotoeffekt? Svara i en kommentar innan midnatt.

Tävlingen pågår fram till midnatt ikväll den 19:e december. Vinnarna presenteras efter jul. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV:

Jennifer

Photo sketch kan vara effekten som verkligen skulle komplettera vår nuvarande inredning i hemmet. Modernt i kombination till personligt ?

Du kanske även gillar