image
Nu har jag laddat inför bokmässan hela dagen. Inte bara mentalt utan bokstavligt talat laddat min platta med böcker (orkar inte släpa med böcker DIT) och alla batterier jag kunde hitta.

Efter gårdagens jobb hade jag ganska ont i ryggen, men det var en extra trevlig dag på jobbet, då jag även delade med mig av min bloggadress – så hej på er kära kolleger om ni läser detta! Men trots ond rygg så har jag tvättat tre maskiner (det tog halva dagen), vikt och sorterat in nämnd tvätt, rensat bland mina kläder, skänkt bort en kasse med kläder som var på tok för stora för mig, letat upp en bra ryggsäck inför morgondagens tågresa, städat, rensat min externa HDD på dubbletter och gammalt skräp. Så nu ligger jag i badet och läser, det tog på krafterna. Räknade inte med alla vardagssysslor heller som att laga mat och så, om ni tycker att det jag gjort inte är så jobbigt.

Jag ska försöka att blogga live från min natt på Göteborgs gator så att ni kan hålla koll på om jag överlever. Jag vet inte om jag har skrivit detta tidigare, men jag ska gå på en bokbloggfrukost på fredagen vid sju på morgonen. Först hade jag inte tänkt åka, det kostar ju att ta sig ner till Göteborg, men så fick jag en gratis 1:a klass tur och retur-resa från ett event arrangerat av Emelie Walles så då bokade jag resan direkt! Jag kan för övrigt rekommendera hennes youtubekanal – riktigt avis på hennes nya rosa hår!

Det jobbiga är att MTR Express inte har några avgångar på morgonen tidigare än sex och när resan tar tre timmar så förstår ni att jag aldrig hade hunnit fram i tid om jag åkt på fredagen.

Men då kom jag på den briljanta idén att åka dagen innan och kollade då (efter att jag bokat tågbiljetten) efter ett billigt hotellrum där man kunde checka in sent och checka ut tidigt. Tror ni att det fanns något i min prisklass? Icke då! Allt (bra) som inte kostade över 2000 kr/natt var fullbokat flera månader i förtid.

Så nu kommer jag att spendera natten på ett dygnet-runt-öppet café i city. Det kommer inte att vara bekvämt, men jag klarar av det! Får sitta och läsa hela natten, gå på mässan och sedan sova på tåget hem helt enkelt. Det ska bli spännande och jag hoppas att det går bra att hänga så länge på ett och samma café. Får köpa många koppar kaffe…

Du kanske även gillar