Det var lite tråkigt idag bör en av kollegorna slutade. Fast hon hade fått ett nytt jobb på ett nytt hotell i Märsta vilket var roligt att höra. Själv trivs jag som fisken i vattnet på arbetsplatsen då jag får arbeta i min egen takt och det är lite spännande att gräva i gamla kyrkböcker, kolla vilka som finns i Sveriges dödbok, leta efter födelseattester i riksarkivet och tyda namn och vad folk jobbade med förr i tiden.

Tyvärr har min rygg blivit sämre trots alla övningar jag fått från sjukgymnasten, så jag måste nog träffa en läkare för att kolla vad jag kan göra för att slippa alla problem som morsan drabbats av. Har ni några tips på vad man kan göra när man knappt kan sitta stilla på tåget för att man har så ont i ryggen? Kanske har ni också ryggproblem och vet vad som kan lindra värken?

Inte hjälper det att röra på sig i alla fall, som de säger ska vara bra för ryggen, då jag inte kände mig bättre alls efter en lång promenad.

Jag var alltså ute och promenerade en timme idag efter jobbet på väg till The Bishop Arms för att avnjuta en trevlig after work med 150 kr rabatt. Nästan en gratis Ceasarsallad alltså, minus krutonger och en del bacon som jag petade bort. Sen tog jag med halva portionen hem så att jag har en god lunch imorgon också. Vad gott det ska bli!

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp till frukosten på Lindex i Mall of Scandinavia som jag bokat in precis innan min tid hos sjukgymnasten. Sen ska jag sova en vecka…

Du kanske även gillar