Espresso house jul
Äntligen måndag! Sa ingen någonsin. Skönt åsido så är det skönt med en ny vecka. Nu börjar vi närma oss julmånaden och kan äntligen slå på ljusstakar och stjärnor hemma i fönstren. Det är så mörkt och trist de här veckorna innan december även om jag vet att många fuskar och ställer fram juleljusen redan nu. Det tycker jag är helt okej, man gör väl som man vill hemma!

Hände det något kul i helgen? För mig så var det en seg helg. Jag stod några timmar i egenskap av Ägarombud på Coop i Häggvik, svarade på frågor och hjälpte till att hålla ordning vid ingången. Det var trevligt, men jag måste se till att sätta på mig varmare kläder nästa gång och äta bättre. Mina händer var iskalla på vägen hem så jag gled in på Starbucks och köpte med mig en latte för att värma mig. På vägen till Coop så hade jag köpt en latte på Espresso house som jag passade på att fota i snön. Jag är inte trogen någon kedja, men Espresso house har godast vaniljsyrup och den lenaste smaken på latten. Jag gillar inte när det smakar strävt och sötman av syrupen och mjölken skär sig med espresson. Sen avskyr jag när de överhettar mjölken (smakar välling eller är för hett för att man ska känna smaken) men det gör inte erfarna baristor tack och lov – för då bränner de sig.

Jag åkte hur som helst till Uppsala direkt efter och fick nästan hela julkalendern klar och tidsinställd. Så kan jag slappna av i slutet av november och fokusera på allt julstök istället. Vi får ju en ny familjemedlem snart i form av en liten ragdollbebis åt Muppe. Oscar II heter han efter den forna kungen och han är sockersöt! Det blir trevligt med en ny liten vän nu efter att vi förlorat både Lillen och Nalle i år (som jag kommer att berätta mer om i ett separat inlägg.)

Resten av veckan blir lugn, jag ska på STYLEBY Trendtalks igen samt höstens föreningsstämma med Konsumentföreningen Sthlm, det är allt förutom jobbet då. Skönt med en lugn vecka och det är mindre kallt ute nu tack och lov!

Du kanske även gillar