160117-02

Tyckte inte att det behövdes någon mer komplicerad rubrik på inlägget ?

Jag är så nöjd över min julklapp så ni anar inte, bästa stället att sitta och skriva på och kolla på film på kvällen. Vi borde ha något större på väggen bakom soffan dock, men eftersom man inte ska ha något som reflekterar ljus mitt emot en skärm så kan man inte ha en tavelram där.

Men att köpa en så pass stor canvas-tavla – den på väggen är en meter bred – kommer att kosta över 1000 kr. Om vi inte kör på en IKEA-canvas 200x140cm för 995 kr; vi gillar den här! Det går ju även att skaffa virke till att spika ihop en stor ram och sedan häfta på ett snyggt tyg med ett passande mönster, men älsklingen tyckte att det var tråkigt med ett mönstrat tyg så jag vet inte.

Så detta “behövs”: Två meter tavla, en massa kuddar, längre soffbord och lampor i fönstren. Gardinerna kommer vi aldrig att byta då de är mörkläggningsgardiner och här går funktion före form.

160117-03 160117-04

Här har vi en annan som älskar soffan. Vår lilla Yoshi-bebis! Mattan matchar kanske inte soffan, men den är så skön så det skiter vi faktiskt i ? Soffbordet är också det för litet, men att köpa nytt är för dyrt så det får vi spara till efter att vi skaffat det klösträd som vi sparar till just nu – vill inte att de ska riva på soffan ju!

Har ni några tips på vad vi ska göra för att få vårt vardagsrum att se mysigare ut och mer enhetligt? Med enkla medel alltså.

Du kanske även gillar