160526-02
Nu blev det en väldigt färgglad bild så hoppas att ni ser produkterna.

Boxarna blir bättre och bättre, mindre nyttigheter och mer användbara produkter är toppen enligt mig. Att de fått med en solskyddsprodukt var ju också väldigt smart.

Bliw kök
En kökstvål som doftar timjan och lime som ska hjälpa till att avlägsna doft av exempelvis lök och fisk från händerna. Verkligen spännande produkt som åkte in i köket direkt. Hade föredragit en mer neutral design på flaskan, eller rosa färg, men vi får se om den lever upp till förväntningarna…

Nivea Sun Kids Pocket Size
Åh, perfekt nu till sommaren. Tycker dock att de borde skippa “kids” då den fungerar perfekt även för vuxna. “Family” vore ett bättre ord. Den här är av perfekt storlek för handväskan också. Kom ihåg att smörja in er nu!

Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes
Nu är inte jag så lat att jag använder våtservetter som dessa ofta, men de är perfekt att ha med till gymmet om man inte vill ta med sig hela sin rengöringsarsenal.

Colgate Max White Expert White
Tandkräm går alltid hem i vår familj, det är så tråkigt att handla. Vi har inte hunnit testa den än dock, det viktigaste är smaken för min del – vissa tandkrämer smakar på tok för mycket och det är inte bra.

Nutrilett Breakfastbar Apple & Cinnamon
Nja, den här var inget för mig. Svårtuggad och smakar inte tillräckligt med äpple och kanel för att få heta just det. Bottennappet i boxen.

Lipton Amazing Grey
Med smak av bergamott & citrustoner så blir det här ett perfekt frukostte åt min pojkvän som dricker mer te än jag någonsin har gjort. Jag föredrar kaffe.

Skittles Wild Berry
Hur vet man om man äter vilda eller tama bär? De här smakar otroligt gott oavsett.

Appletiser
En äppeldryck från Coca cola som består av 100% äppeljuice utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller färgämnen. Den smakar som en betydligt godare cider, väldigt trevlig smak.

 

Du kanske även gillar