151230-12

Att spela tv-spel är ett bra sätt att slappna av på precis som att läsa. Jag har börjat spela Until Dawn nu, lite sent kan tyckas, men det är ett perfekt spel att sätta igång med nu när det snöar och är kallt ute. Då kan man öppna fönstret så att det blåser in och verkligen hänge sig åt spelet.

Det går inte så bra för mig just nu tyvärr. Det är inte lätt att hålla liv i karaktärerna när minsta slarv – jag slant med fingret och tryckte fel en gång – får stora konsekvenser. Man kan inte ladda om en sparfil eller spola tillbaka heller vilket jag inte uppskattar. Det kan man ju göra i skräckfilmer! Inte ändra handlingen förvisso, men man kan spola tillbaka filmen. Inte kul att behöva spela om allt från början för att ändra minsta lilla sak. Realism i spel är inte min grej alls.

Nästa spel på listan är The Witcher 3. Får se om jag orkar spela igenom Until Dawn ytterligare en gång eller om jag hoppar på nästa spel direkt när jag är klar. The Witcher 3 är ju extremt långt om man vill ta sig igenom allt som finns att tillgå. Har DLC:n också förstås 😛

 

Du kanske även gillar