160120-07

Saknar nästan snön…

“Så himla tråkig man kan vara då, som bara sitter inne och häckar”, kan man kanske tänka nu på söndagen. Men icke då! Jag har haft migrän och mått riktigt jäkla dåligt, men inte mått illa tack och lov! Kände mig helt kokhet i hela kroppen och huvudet höll på att sprängas innan jag tog min migränmedicin. Bra grejer det där även om det tog tre timmar innan migränen var borta och jag orkade mig ur sängen.

Började spela Life is Strange nu på eftermiddagen då jag “råkade” plocka upp det till PS4 på Webhallen när jag var där senast. Hade så ont i mitt knä efter den korta promenaden på stan, men det är en annan historia. Har spelat klart ett kapitel, men känner för att kolla på någon film nu och käka morotsrulltårta (din blogg kommer att ta kål på oss! Så goda grejer…) som jag bakade nu efter middagen. Låter nästan nyttigt med morot sådär innan rulltårta kommer och förstör det hela. Gott med en kopp kaffe till och lite mys i sängen med mina boys. Älsklingen får inte vara med idag då han har problem med sin tinnitus och bör inte kolla på film med högt ljud på ett tag. Själv verkar jag ha dålig hörsel så jag måste ha hög volym annars hör jag inte 😛 Nu är frågan bara vilken film jag ska se. Det blir nog skräck! Sinister 2 kanske.

Kan avslöja att bloggen kommer att innehålla ett par recensioner nu i veckan, bland annat på en produkt från Lovetales och några gamla prenumerationsboxar plus ett par misslyckade hörlurar.

Du kanske även gillar