Den här dagen började med en tidig morgon i tvättstugan då jag har skjutit upp det på tok för länge. Fick ihop tre enorma högar med kläder som till en början gick lätt att både tvätta och torka, men när jag skulle lägga in sista omgången i torktumlaren så gick den inte igång utan gav mig bara felmeddelandet E-15, något om att den inte kände av något vacuum. Så det blev torkskåpet sista timmen. Inte helt optimalt, men allt blev rent och torrt så jag ska inte klaga.

Efter att jag vikt in all tvätt så fortsatte jag att rensa alla garderober på skräp och sortera allt som jag bara lagt in huller om buller. Allt jag inte kunde slänga eller helt enkelt inte behövde, åkte ner i förrådet i väntan på att säljas eller ges bort. Fick gå flera omgångar till förråd och soprum, men det känns så bra att göra sig av med saker som bara ligger och tar plats! Hann även med att göra en köttfärssås till middagsspaghettin och kolla på The Killer av John Woo från 1989 med älsklingen. Han står för frukosten (havregrynsgröt) och jag för middagen så det känns jämställt och bra 😛

Frukosten i måndags stod däremot Lindex för då de lanserade årets Pink Collection där 10% försäljning går direkt till Rosa Bandet. I år var det underkläder och homewear i sköna material som siden, kaschmir och sammet. Jag kände mer än en gång på kaschmirtröjan och halsduken, men jag hade verkligen inte råd. Så jag kom hem med en fin, om än lite stickig, rosa tröja för 40 kr istället. Gillar hur jag fick in lite bröst på ett hörn också i bilden nu när det är Oktober. Den rosa månaden!

Jag köper alltid Rosa bandet och Lindex armband varje år. Den här gången så var det en guldkedja med en fin rosa sten. Det bästa med armbandet är att 100% av vinsten går till cancerforskningen, så om ni bara ska köpa ett armband nu i höst så vet ni vart pengarna gör mest nytta 😉 Så jag kunde bidra lite även fast jag helst hade velat göra det genom att bära väldens mysigaste halsduk i höst… ?

Bar hem allt jag handlade i den här fina tygkassen som kommer att följa med mig i handväskan hela hösten. Det är verkligen något man alltid bör ha med sig numera. Jag har aldrig tyckt om plastpåsar, så det känns bara naturligt att bära med sig de här kassarna.

Vilken typ av tygkasse bär ni helst runt på? Något speciellt motiv eller inspirerande texttryck?

Du kanske även gillar