Hujedamej, vilken vecka det har varit. Jag är helt slut och det är snart söndag och dags att utse vinnaren i min första veckotävling. Så trots att jag hellre lägger mig under täcket och sover bort resten av december, så ska paketet iväg till vinnaren så fort som möjligt! Mig kan ni lita på!

För att ta det lite kort så har jag varit på en 22-timmars kryssning för att fira min vän Walter som fyllde år, men även varit på flera julmarknader och… trumvirvel… fått praktikplatsen hos Arbetsmiljöverket i Stadshagen! Äntligen! Det är första steget mot att få ett riktigt arbete och jag är så glad över att jag kommit så här långt ändå. Det var så ledsamt att behöva lämna Svenska Migrationscentret i våras och att hitta en lika bra arbetsplats har varit svårt. Men nu så!

När vi kommit hem från kryssningen så firade vi lite till på O’Learys och drack varsin god hallonmojito medan vi delade (jag åt en tredjedel som vanligt…) på en pasta Alfredo med sotad kyckling. Väldigt god mat och trevlig stämning på stället i Sollentuna Centrum. Trots att jag inte gillar varken fotboll eller hockey som de visar mest av. För mig finns det bara en sevärd sport: MMA.

Du kanske även gillar