The Legend of Zelda: Breath of The Wild case

Trots att jag mår dåligt av allt som händer i mitt liv just nu med avsaknaden av arbetsplats, problem med den framtida ekonomin och nu det senaste; min ståltråd bakom framtänderna som lossnade igår kväll. Ja, trots allt detta så drog jag mig upp halv sju och tog bussen ner på stan för att handla några nya klädesplagg (jag har knappt något som passar mig som ni kanske vet.) Enda gången jag handla är när det är minst 20% rabatt på dessa “shoppingfrukostar”, så det gäller att anmäla sig och skynda dit när tillfälle ges.

Direkt efteråt så åkte jag från Uppsala till tandregleringen i Sollentuna och fixade mina tänder så jag hade inte särskilt gott om tid nu på förmiddagen. Så nu är det tillbaka till Uppsala som gäller för att hinna iväg till gymmet.

Man fick mackor och kaffe på frukosten, men jag vågade inte tugga på något så det blir att träna fastandes och käka lunch efteråt. Jag stressar inget dock, utan låter det ta den tid som det tar. Annars mår jag bara sämre än jag redan gör.

När jag får tid att vila så tänker jag fortsätta att spela på min Switch. Skaffade en väska till den härom dagen så att jag kan ta med den när jag pendlar till pojkvännen i Uppsala 🙂

Du kanske även gillar