Tidigt igår morse så åkte jag iväg in till stan för att vara bland de första på årets julmarknad hos Norstedts förlagsgrupp. När jag kom dit så gick jag runt och kollade på böcker, men det fanns ärligt talat inte mycket som jag var sugen på att köpa. Det var lite väl mycket uppföljare till böcker som jag inte läst och de hade inte med de första böckerna i serierna. Skaffade tre pocketböcker och plockade på mig lite gratissaker innan jag gick mot Centralen.

Tog tunnelbanan till Stadshagen och gjorde ett spontanbesök på Arbetsmiljöverket där morsan arbetar och där jag – förhoppningsvis – kommer att få en praktikplats snart. Det verkar vara en väldigt trivsam arbetsplats så jag hoppas att jag göra någon nytta där.

Var även förbi på Rusta och skaffade lite smått och gott inför julen. Älskar vår nya dörrmatta med tomten och Yoshi-katten. Chester var lite sur över att det inte fanns någon brunrandig kisse på den så han la sig ovanpå mattan och skymde hela bilden. Julgranmattan tyckte jag var så fin och den fungerar att använda som vanlig matta året runt och resten av julpyntet har jag redan satt upp lite här och var i lägenheten. På med myssockorna och dags att krypa upp i sängen med en kopp kaffe och en bra bok!

Du kanske även gillar