Åh nej! Jag glömde att köpa hem crème fraiche igår när vi var och handlade på Ica MAXI. Typiskt! Jag måste ha det när jag gör min Kycklinggratäng till middagen ikväll. Älsklingens mamma ska komma över, vilket kommer att bli trevligt. Vi lyxar till det med en dessert också, men en enklare sådan med maränger, lemon curd, grädde, jordgubbar och banan. Ett litet ihopsläng av godsaker helt enkelt. Får se om jag kommer ihåg att fotografera maten så visar jag upp allt lite senare.

Bilderna är inte helt dagsfärska, men jag köpte den fina brickan för några veckor sedan tillsammans med min favoritmacka Russinbräck med ost! Så gott! Det är inte alltid den med enbart ost finns, det är ibland med skinka och ost, men jag äter ju inte skinka längre (och skinka med russin är fan vidrigt, hu!)

Det är roligt vad besatt man har blivit nu på sommaren av såna där palmblad och flamingos. Har även ett mobilskal från Gina Tricot med samma typ av blad som jag tycker är så fint, men vill helst ha det i samma stil från Ideal of Sweden. Älskar deras design, men det är ju så dyrt… Det från Gina var på rea för 29 kr, lagom pris om ni frågar mig 😛

Du kanske även gillar