När jag var på Formex så gick jag givetvis på Paradisverkstadens pressvisning. Alla jag träffat från Paradisverkstaden har varit så trevliga och jag önskar verkligen att jag hade råd att fylla mitt hem med deras kreationer, men riktigt fin keramik kostar. Jag fick med mig en liten mugg från deras Morgon Grå-servis som är formgiven av Maja Lindahl i samarbete med Kristin Kaspersen. Hon var även på plats och berättade lite kuriosa kring servisen. Kul att höra lite om Sollentuna, där jag nu har bott i trettio år, och jag ska se till att besöka Kristins väns Annas butik i Silverdal snart. Den verkar supermysig.

Är så sugen på deras ljuslyktor för mina återanvändbara värmeljus (jag har slutat köpa de stora förpackningarna med värmeljus för att de är mycket krångligare att återvinna.) Lite besviken över att jag inte lyckades norpa en presspåse med en lykta, men min minimugg är fin till att dricka espresso i 🙂 Så vacker design!

Den här vackra servisen av Hannah Paradis som heter Abstraktion är en annan av mina favoriter. Älskar svart och vitt med stänk av grått!

Du kanske även gillar