Kalender eller almanacka. Oavsett vad man väljer att kalla den så är min minst sagt personlig. Ni får vänta lite med att se baksidan som jag öste full med bilder på alla mina älsklingar. Omslaget är i vit/grå marmor med en svart ram kring svart text. Det känns väldigt tidstypiskt och jag älskar marmortrenden som jag hoppas håller i sig.

Det här är faktiskt en vinst, som jag vann i Linda Bloms julkalender, första luckan. Det är inte min första personliga almanacka dock. Jag har haft minst två tidigare i olika storlekar, men det kostar lite extra om man vill ha en anpassad kalender istället för någon billig man köper på rean i butik. Det viktigaste med en kalender är att man faktiskt använder den. Något som jag helt klart kommer att göra i år!

Förutom vinsten så valde jag att köpa till ett fodral i konstläder, några pennor och extra klistermärken för att verkligen kunna dekorera min trist vardag med lite färg. Det här är bara en liten preview av kalendern, jag tänkte visa lite mer av den i ett annat inlägg.

Du kanske även gillar