Den fina goodiebagen från förra pressvisningen.

Suck. Idag är ingen bra dag för mig. Gick upp och gjorde iordning mig, men sitter nu i soffan och känner inte alls för att göra något av det jag planerat ikväll.

Det är ännu en pressvisning för lakritsfestivalen som jag vill gå på och en boksignering samt releasefest för boken Vei (har längtat efter den sen jag läste serien i tidningen Utopi!) Fast orkar jag rent mentalt att ta mig dit och sätta på mig den “trevliga, sociala & normala”-mask som krävs för sådana tillställningar? Jag vet inte än, därför sitter jag bara här och våndas över det hela.

Har inte ätit något idag heller. Hittade en liten miniflaska påskmust som jag smuttat lite på, men jag är inte sugen på något alls. Kommer jag iväg så får jag köpa något att äta på vägen. Borde nog åka iväg bara på grund av det. I värsta fall kan jag ju bara glida in på ett fik och sitta där med hörlurarna på och läsa några timmar om jag mår sämre.

Känner mig så tråkig som bara vill ställa in allt när jag nu har några gratis evenemang att gå på, men ibland är man inte upplagd för att ha roligt.

Du kanske även gillar