En god Dallas-pizza

Den här helgen så har jag enbart tagit det lugnt och fokuserat på mig själv. Jag har förvisso varit hos min kille, men jag har fått mycket egentid den här helgen. Det behövdes kan jag säga. Vissa veckor så stressar jag ihjäl mig för ingenting och migränen hjälper knappast. Ska planera in mindre saker i sommar. Börjar med det i juni, för jag har redan planerat klart maj 😛

På lördagen så var jag ute och joggade för att komma igång inför Vår Ruset på onsdag. Det var lättare än jag hade trott att köra 8 km i värmen och då hade jag ändå på mig en långärmad tröja för att undvika att bli bränd.

Det blev en fredagspizza på American Take Away som ni ser på bilden. Jag känner mig faktiskt lite självgod när jag säger det, men jag är helt perfekt att dela en amerikansk pizza med. Varför då undrar ni kanske? Jo, för att jag är mätt efter bara en slice! ? Förr kunde jag sätta i mig nästan en hel Small själv, men no more.

Den här veckan blir det fokus på jobb och att bli klar med GDPR. Ska även gå igenom proverna från Stockholm Beauty Week och börja utvärdera så mycket jag kan. Vad är ni mest sugna på att få läsa om? Smink, hudvård eller hårvård? Eller olika behandlingar på salong?

Du kanske även gillar