Detta inlägg är i samarbete med framkallningsguiden.
Black Friday-tävling

Godmorgon på er mina vänner! Har ni kanske redan varit ute och fyndat något i Black Friday-rean, eller är det för tidigt på morgonen? Själv så har jag inte lyckats spara ihop en enda krona det här året och kan därför inte gå runt och bränna pengar. Nej, det gäller att tänka smart och spendera minimalt inför julen – då även min pojkvän fyller år. Roligt för honom, tråkigt för plånboken. Så jag kommer att försöka skaffa så mycket gratis-presenter jag bara kan i år. Något som varit väldigt uppskattat är faktiskt inramade bilder på oss själva! Vi framkallade en bild på hela vår lilla familj inklusive katterna ett år och gav i present till våra föräldrar. Det är ganska kul att se hur mycket man har förändrats sedan dess. Katterna ser likadana ut förstås. 🙂

Vinn 300 kronor att framkalla bilder för!

För alla er som har det lika tomt i plånboken som jag. Förmodligen många efter den här fredagen. Så drar jag nu igång en tävling tillsammans med Framkallabildergratis.nu där ni kan vinna 300 kr att framkalla bilder för! Jag satte själv ihop ett litet album här ovan för att visa hur fint det kan bli om man exempelvis vill ge ett klassiskt album i julklapp till någon man tycker om. Eller så kan man som sagt köpa en vacker ram med passepartout och på så vis få till en personlig och genomtänkt present. Jag tycker det är synd att man numera enbart har bilderna på en hårddisk och inte visar upp dom så som man gjorde förr. Bildspel på en skärm är ärligt talat inte lika mysigt. Vill du vara med och tävla så behöver du bara svara på en enkel fråga:

SÅ HÄR TÄVLAR DU

  • Svara på frågan: Vilken bild skulle du helst vilja framkalla och varför? Motivera i en kommentar.

Tävlingen avslutas nu på söndag den 25:e november kl 23:59. Vinnaren kontaktas sedan via mail.

Vinnaren blev Moa! Grattis!

Du kanske även gillar


17 comments

Svara

Känns som att alla pratar om Black Friday men det är tur att du gör något så fint i bloggen! Jag har länge funderat att framkalla våra bilder men har tyvärr inte “haft” tid för det. Bilden som är pricken över i:et är när hela familjen är tillsammans då vi befinner oss i Halmstad under sommarn. Motivet betyder så mycket för mig eftersom alla är så glada och allt handlar om kärlek.

Svara

Spännande….kram kram!

Svara

Fin tävling! Jag vill verkligen framkalla bilderna från Malta. Bilden på mig, min systers son och min syster när vi tillsammans paddlade kanot. Bilden beskriver mer än tusen ord! Kram Mia

Svara

Min älskade katt 🐈

Svara

En bild på mina vuxna barn vill jag framkalla, då vi ej träffas ofta vi alla. En i Piteå och en i Lund, blir ej mången samvaro stund. Saknar dem i Sundsvall nära, då jag har dem väldigt kära.

Svara

Någon av alla de bilder jag tagit på min underbara cockerspaniel Mathilda.

Svara

Åh, jag skulle vilja framkalla en bild på min älskling när han har världens busigaste, charmigaste och sötaste leende! Han står och visar musklerna (det lilla han har!) och tramsar sig som världens superhjälte! Det fotot skulle jag sätta upp på jobbet, så att varje gång jag känner mig som världens gråaste och tristaste kontorsråtta så kan jag titta upp på fotot och tänka: Yes! Jag har i alla fall världens bästa där hemma! Och så kommer jag kunna fortsätta att jobba med ett leende på läpparna!

Svara

Åh, jag skulle vilja framkalla en bild på min älskling när han har världens busigaste, charmigaste och sötaste leende! Han står och visar musklerna (det lilla han har!) och tramsar sig som världens superhjälte! Det fotot skulle jag sätta upp på jobbet, så att varje gång jag känner mig som världens gråaste och tristaste kontorsråtta så kan jag titta upp på fotot och tänka: Yes! Jag har i alla fall världens bästa där hemma! Och så kommer jag kunna fortsätta att jobba med ett leende på läpparna!!!

Svara

Vill framkalla bilder på min älskade mamma som fyller 70 år på sommaren. Jag träffar mamma en gång om året när jag åker på semester till Polen och mina två senaste telefoner är fyllda av bilder på henne. Tänk att ha bilderna i ett fotoalbum och kunna bläddra i den när längtan blir för stor.

Svara

Har en gammal dator som är skrämmande nära att ge upp. Önskar framkalla bilder från vårt fantastiska bröllop 2016 så jag äntligen kan göra det där fina albumet och minnas tillbaka till vår underbara bröllopsdag.

Svara

Bilder från när jag var tonåring runt år 2000 och bodde i Karibien.. Många minnen som jag skulle vilja ha på papper!

Svara

För 3 veckor sedan kom vår lilla sladdis och satte pricken över i:et
en efterlängtad liten människa förgyller nu livet!
En bild på lillebror med sina två syskon skulle svärmor uppskatta mest,
-framkallade bilder är en julklapp då den är som bäst

Svara

Jag skulle vilja framkalla bilder av min älskade katt! <3
Det är ett halvår sedan nu som jag blev tvungen att ta det tunga beslutet att avliva henne och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på henne och fäller några tårar. Hon blev åtta år och var mattes lilla bebis. Hon skulle alltid vara nära och hittade på en massa konstigheter.
En av mina favoritbilder på henne är första gången hon fick vara utomhus. Nyfiknare katt får man leta efter! <333

Svara

Det finns alldeles för många bilder jag vill framkalla men inte tagit mig tid till, har inte framkallat sen sonen var två år och nu är han snart 9! Så det skulle bli en fin fotobok med så många bilder det bara går, eller en fin förstoring av någon av de oerhört fina foton en kompis som även är proffsfotograf tog på sonen när han var 2.5. Ett till mig själv och ett till sonens mormor i julklapp, det vore fantastiskt!

Svara

Min lilla dotter på 3 år i tomteluva, hon är så fantastiskt söt 🙂 vill ge till alla i släkten, är så stolt över henne 🙂

Svara

Fotografiet när hela familjen är samlade. Tillsammans är vi fyra generation på bilden och nu i efterhand betyder det fotot väldigt mycket för mig även om alla inte är kvar vid liv. Genom ett enda motiv kan man verkligen uppleva dåtid som nutid:) Moa

Svara

Alla bilder från min systers bröllop! Ska bli så fint att återleva denna dagen igen!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.