På lördagen så la jag ner mycket tid på att köa till olika program på Scen 1 och Scen 2. Först ut var en Q&A med Mark Sheppard (Supernatural, Battlestar Galactica, Firefly) som jag sett många gånger i nämnda serier, men helt glömt bort. Pinsamt, men sant. Det var verkligen underhållande att höra honom svara lite charmigt bistert på alla frågor. Han hade tydligen bott i Sverige någon gång på 80-talet och påstod att han köpt en tub Kalles Kaviar när han nu var tillbaka… Var han ironisk? Eller uppskattar han – som jag – en god knäckemacka med ägg och kaviar på till frukost. Vem vet! Jag gillar när det händer saker på scen och här vandrade Mark upp på läktarna under frågeställningen. Han fick tag på en chokladkaka som han och Jonas Berglöf satt och mumsade på när han var tillbaka på scenen. Han fick lite väl mycket frågor om Supernatural. Jag var mer sugen på vad han ska göra härnäst, men det blir väl mest kvalitetstid med familjen nu.

Eftersom jag inte hörde varken vad som frågades eller svarades under Mads Mikkelsens Q&A pga dålig placering i rummet (inga högtalare var riktade åt mitt håll) så har jag ingen aning om vad som hände här. Men Mads såg jävligt trevlig och glad ut vilket alltid är ett plus. Tur att han inte pratade så mycket danska för då hade ljudet inte spelat någon roll…

Sen var det dags att köa för årets höjdpunkt på Comic Con; Nörd:igt Live! Jag älskar den här podcasten och de här personerna, så jag hoppas att de håller på i flera år till. Oavsett hur livet ser ut så blir man glad över att lyssna på dessa människor tjafsa om vem som har rätt eller fel, vad som är bäst eller sämst i olika genres. Man lär sig alltid något nytt och får bra tips på vad man bör kika på framöver.

Efter mässan så åkte jag omgående och köpte en latte på Espresso House. Tacka vet jag nymalda kaffebönor av hög kvalité och jag hoppas att det i framtiden kommer att finnas en riktig baristavagn inne på mässgolvet så att man slipper springa ut för att få en handgjord dryck när energin börjar ta slut istället för att tving dricka trist automatkaffe. Tänk att ha en islatte/iste i handen när man driver runt bland montrarna!

Om ni vill stödja mig i min kamp för bättre kaffe på mässan kommande år så använd hashtag #bättrekaffepåcomiccon 😉

Du kanske även gillar