Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox.

Lite sorgligt är det ändå att mötas av den – fina, men ack så trista – rosa boxen igen efter flera superfina designboxar. Månadens tema på Glossybox augustibox är Endless Summer och jag tror att många hade velat att sommarens skulle fortsätta för evig, men själv har jag sett fram emot hösten! För oss kritvita trista solallergiska vampyrer så kan det behövas lite färg…

Innehållet i augustiboxen

  • BANG BEAUTY- Eyebrow Cream ”Dark Brown”
    Smidig bryngelé från Bang Beauty som ger naturligt markerade ögonbryn. Appliceras bäst med medföljande pensel. Börja med konturerna och fyll sedan i färg efter önskemål. När formulan satt sig håller brynen hela dagen.
    Min åsikt: En spännande produkt som jag tycker ger väldigt fint resultat även om den inte är lika praktisk att ta med sig som en brynpenna.
  • NAIL MEDIC – Rejuvenator
    Ge dina naglar den bästa vården med Nail Medic! Den här lyxiga, föryngrande formulan innehåller en tre-fas-blandning av oljor, extrakt och vitaminer som hjälper till att återfukta och reparera skadade naglar och nagelband.
    Min åsikt: Mina stackars naglar tackar och tar emot allt de kan få även fast det är viktigast att satsa på det inre (näring) än det yttre när det kommer till hår, hud och naglar.
  • LARITZY COSMETICS – Shade Stix ”Aloha”
    Krämigt stift som ger en subtil solkysst glow samtidigt som den förstärker dina ansiktsdrag. Den lätta, silkeslena formulan är enkel att applicera direkt på ansiktet med hög precision och möjlig att bygga upp för extra effekt.
    Min åsikt: Den ser väldigt mörk ut, men jag hoppas att jag kommer få lite lätt glow nu till hösten. Blend, blend, blend!
  • MURAD – Aha / Bha Exfoliating Cleanser
    Härlig exfolierande cleanser som rengör och exfolierar huden med flykolsyra, mjölksyra, salicylsura och naturliga jojobapärlor. Den tar bort döda hudceller, ger lyster och lämnar huden mjuk, slät och ren.
    Min åsikt: Min favoritprodukt i den här boxen! Så skön och lätt att använda. Den gör underverk på min hud helt enkelt och jag blir helt ren och mjuk i ansiktet.
  • NIVEA – Deodorant Dry Fresh Female
    Denna nya antiperspirant från NIVEA ger ett effektivt skydd och en långvarig, torr känsla i 48 timmar. Den moderna blomsterdoften ger en känsla av fräschhet under hela dagen.
    Min åsikt: Jag gav bort den eftersom jag bara använder deodoranter utan aluminium och alkohol. Den doftar dock fräscht och gör säkert ett bra jobb för att motverka svettlukt.

Bra box! Men jag hade gärna sett en hårprodukt istället för deodoranten i min box. Det är så viktigt med fukt nu att nästa box gärna får innehålla enbart fuktgivande produkter!


  • Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg

Du kanske även gillar