Det andra eventet jag gick på var med Andrea Brodin hos GANT i samma område som Michael Kors. Jag var faktiskt ute efter att köpa en ny långärmad tröja och kikade även efter en halsduk, men det var bara trevligt att gå runt och mingla lite i butiken. Vi blev bjudna på Prosecco och lite smått och gott.

Det fanns även något för de herrar som besökte butiken.

Det är så synd att jag inte är en sån där rik och berömd person som har råd att köpa vad hen vill. Då hade jag nog haft en hel del från just GANT. Säkert även en del från herravdelningen.

Inredning är det jag tycker är roligast dock. Jag spanade in ett superfint påslakanset med fåglar på och höll på att få med mig ett örngott, men jag sparar det inköpet till när jag har möjlighet att skaffa hela setet.

Så här ska det se ut i butikerna! Bubbel i all ära. Kaffe on demand när man shoppar är ett plus i kanten.

Med oss hem från eventet så hade vi den här fina kassen med en fjädersparris, två små handdukar från GANT och ett presentkort på en gratis klippning hos Creative Headz. Utöver det så hade jag även en svart, långärmad tröja som jag fick nästan 30% rabatt på när jag blev medlem under kvällen. Tack så hemskt mycket för det fina eventet!

Du kanske även gillar