Trots att det numera är semestertider även för mig, så åker jag som vanligt tillbaka till Sollentuna i veckorna och låter älsklingen få sin välbehövda alone time medan jag latar mig i solen på en solstol vid poolen. Innan jag åkte så passade jag på att kontrollera bilen, vars ena backspegel har fått sig en törn – tack vare en elak kärring som körde in i den – och behöver bytas ut. Som den händiga kvinna jag är så tog jag, förutom en bild på skadan, även tag i ett annat problem. Jag använde ett diagnostiseringsverktyg för att se varför en av varningslamporna har lyst nu ett tag. När man har fått reda på vilken felkod det är som orsakar felmeddelandet så kan man enkelt testa olika lösningar för att förhoppningsvis åtgärda felet i tid till besiktningen. Man kan även släcka varningslampan med verktyget, vilket man bara bör göra om felet inte är något allvarligt. Så jag fixade det och var ute med soporna innan jag tog bussen ner till tåget och åkte mot Sollentuna.

Car diagnostic tool

Sen låg jag mest vid poolen resten av dagen och flöt runt med Bumbi på den rosa flamingon. Ovanligt lugn och orädd kisse som vågar vara med ute på “sjön”! Packade sen upp min nya cykel, som jag får visa upp imorgon, och vek upp den (det är en vikbar 20″ från Clas Ohlson) perfekt om man vill ta med cykeln på tåget, bussen eller bilen. Jag kanske kan testa att ta med den på torsdag i bilen när vi ska åka och hälsa på Kim och hennes mamma i deras sommarstuga en bit ovanför Gävle.

Hur som haver så grillade vi till middag ikväll och kollade på avsnitt tre av Morden i Midsomer som vi fick tag på online då SVT valde att visa den tråkiga fotbollsmatchen – som vi också såg – istället för sommarens mysigaste tv-serie (bortsett från allt som Ernst gör.) Men Allsången kunde man flytta till tvåan… Public service är bara skräp och bortkastade pengar om ni frågar mig! In med reklam och bort med avgifter och skatter så att man slipper stödja skiten när man inte ens tittar. On demand är så mycket trevligare. Dö tv-tablå! Morr!

Grillat är godast

Du kanske även gillar