Idag ska jag förhoppningsvis få reda på hur det ska gå efter att min praktik är slut. Jag har varit där i ett halvår nu och har fantastiskt nog klarat av att komma upp i halvtid, något som förmodligen inte skulle vara möjligt – för mig – på vilken arbetsplats som helst. Att ha ett eget kontor där jag kan sitta ifred och arbeta har verkligen hjälpt med både migrän och ork. Öppna kontorslandskap är verkligen vidriga för dom som behöver ha det tyst och lugnt när man arbetar.

Min mage har varit lite besvärlig så när vi var och handlade sallad på lunchen så hittade jag en flaska ekologisk äpplecidervinäger med smak av ingefära och chili vilket dämpar den hemska vinägersmaken lite grann. Jag kommer att antingen ta en shot eller dricka den i en kopp te innan måltider så får vi se om det ger något resultat.

På vägen hem från jobbet så gick jag förbi Mall of Scandinavia och fyndade lite på rean i olika butiker. Jag var däremot enbart ute efter den mest perfekta lilla almanackan jag sett – en sloth-kalender! Jag är bara en sengångare på morgonen, men jag älskar de söta djuren. Sök på “baby sloth” så får ni er dagens sötchock!

Gårdagens promenadresultat blev 17 477 steg vilket blir ca 12,7 km.

Du kanske även gillar