Julkalender - Lucka 4

Idag så kan ni tävla om ett blandat paket med vintermys. Det är deckare och kärlek i en fin kombination med gott te och chai latte. Fjärde luckan innehåller: Böckerna Weirdo av Cathi Unsworth och Underbara helvete av Jamie McGuire, ett fint bokmärken från Lovereads, ett fint block att skriva ner listor på, juligt te och kryddig chai latte.

Weirdo av Cathi Unsworth

För tjugo år sedan dömdes den femtonåriga skolflickan Corrine Woodrow för det bestialiska mordet på en klasskamrat. Men nya dna-bevis antyder att Corrine inte var ensam om dådet, och privatutredaren Sean Ward reser till den lilla staden Ernemouth för att undersöka fallet.

Det Sean möter är en brittisk småstad full av hemligheter, människor som tiger och svart magi. Till sin hjälp har han Francesca, den lokala tidningens chefredaktör, och tillsammans försöker de ta reda på vad som egentligen hände. Men stadens makthavare gillar inte deras rotande och motarbetar dem i det tysta. Sean och Francesca inser snart att det finns människor som inte skyr några medel för att dölja sanningen och ju närmare gåtans lösning de kommer desto större blir faran för deras egna liv.


Underbara helvete av Jamie McGuire

Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig.

Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den plötsligt har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta ifrån honom.

Deras relation blir snart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld.

SÅ HÄR TÄVLAR DU PÅ INSTAGRAM:

  1. Följ @Bokbesatt på Instagram och Gilla dagens lucka.
  2. Tagga en vän som du tror skulle vilja vara med och tävla.
  3. Svara på frågan: Hur avnjuter du helst dina böcker? Har du något tips att dela med dig av för det ultimata vintermyset?

För er som inte har Instagram: Dela det här inlägget på Facebook, Twitter eller på din blogg och svara på frågan i en kommentar.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.

Tävlingen är avslutad och vinnare blev @anntir

Du kanske även gillar


7 comments

Svara

Jag älskar att läsa böcker, och avnjuter det allra helst i tystnad i en mysig och varm miljö. En av mina favoritplatser att läsa på är faktiskt liggandes i badet där jag kan ligga i timmar tills jag förvandlas till ett russin.

Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

Svara

Helst i favoritfåtöljen med en filt och en kopp te.

Svara

Jag avnjuter helst mina böcker under täcket i sängen. Tipsar om långärmat för att inte frysa om armarna när de sticker fram över täcket 😉

Delar på fb

Svara

jag läser ofta böcker och jag gör det då jag har gjort allt som skall göras i hemmet och inget som ligger på att väntas
sen kopplar jag av med en bok i soffan med lite godis och nåt att dricka
delar på fb

Svara

Delar på Facebook!

Mitt favoritläsställe är faktiskt i badet!
Lite riskabelt men helt klart värt det. Riktigt varmt vatten levande ljus och nått gott att dricka! Sedan kan jag logga där länge,
och bara njuta! Ibland får jag fylla på nytt varmt vatten för det är så spännande så jag bara måste läsa lite till innan jag stiger upp!

Svara

Jag njuter av böcker var som hlest t.ex. när jag inte kan sova på natten, i soffan eller på barnens träningar. Försvinner in i boken och dess händelser. MYS

Svara

I sängen. Eller hur, assan?

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.