Letar inspiration till inredningen i det nya sovrummet och tittar igenom bilderna jag tog på vårens Formex – många bilder kvar att publicera om ni är sugna på mer inredning. Nästa mässa så ska jag försöka gå minst två dagar så att jag inte blir lika matt som jag blir av alla intryck på en och samma dag.

Jag gillar mässing och föremål som är “guldfärgade”, men det kanske är lite konstigt att slänga in en bläckfisk på måfå. Jag har trots allt inget marint tema, inga fiskar, koraller eller liknande hemma. Men den är verkligen effektfull. Bilderna i det här inlägget kommer från Edelweiss monter.

Jag inreder inte ofta med ljus på grund av katterna och brandrisken, men det är verkligen fint och jag funderar starkt på att skaffa snygga ljusstakar att ha i badrummet. Där är enda stället som jag tänder ljus då det känns säkert med närheten till vatten och jag kan stänga om mig så att katterna inte råkar illa ut. Jag älskar inredning, men jag älskar mina katter mer än mig själv och mina intressen.

Det här var väldigt vackert och jag gillar färgkombinationerna.

Här är lite snett åt höger. Påskhararna tycker jag fungerar året runt. Speciellt om man placerar dom i ett barnrum (där de inte går att nå – keramik är inget man leker med), men jag är inte speciellt förtjust i krukorna till höger med den brunrosa utsidan.

Jag får leta vidare. Men det är inte lätt när man hellre vill slänga det man har först innan man köper nytt. Och det nya man köper måste man då vara säker på att man inte kommer att tröttna på, så att det inte blir som med allt det gamla man gjort sig av med.

Du kanske även gillar