LIND DNA - Formex Hösten 2018För mig så var LIND DNA en ny bekantskap på Formex. Företaget grundades 2013 av systrarna Mie och Bine Lind samt deras far Preben, så de är relativt nya på designmarknaden. Det som tilltalar mig är att det är närproducerad och hållbar design. Deras produkter tillverkas i Danmark av återvunnet läder.

LIND DNA - Formex Hösten 2018

Jag blev verkligen inspirerad till att skaffa nya tallrikar för att matcha med bordstabletterna när jag såg den fina dukningen. Jag får visa hur det blev hemma hos mig senare när jag fått till min egen dukning.

LIND DNA - Formex Hösten 2018

Höstens nyheter är hela 11 nya och trendiga höstfärger på deras kollektion av bordstabletter. Något Lind DNA är världsledande med i och med sitt stora utbud av form, färg och struktur. Det är modernt och känns organiskt. Speciellt den nya HIPPO-kollektionen som är en av deras mest slitstarka produkter. Mönstringen lyfter verkligen färgerna.

LIND DNA - Formex Hösten 2018

För oss som är rädda om vår inredning och design så bör jag nämna att bordstabletterna är enkla att rengöra. Bara att torka av med en fuktig trasa och lite fönsterspray. Det man ska vara försiktig med är tanniner som kan fläcka tabletterna om man inte rengör dom direkt. Men bättre på en bordstablett än på bordet eller den vita duken.

LIND DNA - Formex Hösten 2018

Så här kan man duka om man tycker om starka kontraster som gult och svart. Den starka färgen gör att det blir en mer lustfylld dukning trots de mörka tallrikarna.

Du kanske även gillar